Bestel vandaag & ontvang je pakketje binnen 1-2 dagen

Bestel vandaag & ontvang je pakketje binnen 1-2 dagen

Bestel vandaag & ontvang je pakketje binnen 1-2 dagen

Wat is Waist Training?

Waist Trainen is voor iedereen en is niet afhankelijk van fitheid of postuur. Door middel van compressie vormt het een mooie taille die met behulp van een gezonde leefstijl en regelmatig Waist Trainen behouden kan blijven. Zo bereik je op een natuurlijke manier het zandloper figuur waar je altijd al van droomde. Wil je weten hoe Waist Training jou kan helpen? Wij hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet!

Een slankere taille

Allereerst het hoofddoel; een slankere taille. Door middel van Waist Training kan je in 3 fases je taille afslanken dankzij de 3 stevige rijen met haken. De resultaten variëren van 3 tot wel 10 centimeter verschil in tailleomtrek! Je bouwt het Waist Trainen op waardoor je na een aantal weken al vooruitgang gaat zien.

Daarnaast werkt het natuurlijk ook perfect als figuurcorrigerende shapewear! De Waist Trainer slankt direct zichtbaar af waardoor dat ene strakke jurkje net iets mooier zit.

Verbeterde lichaamshouding

Het dragen van een Waist Trainer verbetert ook je lichaamshouding. Dit is een hele fijne bijkomstigheid als je vaak krom staat. Het unieke design van onze Waist Trainer activeert & traint namelijk de spieren die nodig zijn voor een goede houding. Doordat je rechter op zit, werk je dagelijks aan je houding. Hiermee kun je bepaalde rugklachten verlichten en op de lange termijn soms zelfs voorkomen.

Je favoriete work-out partner

Een Waist Trainer is ideaal om mee te sporten. Door het materiaal verhoogt je lichaamstemperatuur rondom je middel. Hierdoor zal je tijdens het sporten meer zweten met dezelfde inspanning! Ook helpt een Waist Trainer je om je training beter uit te voeren. Het verbetert namelijk direct je lichaamshouding en daardoor zul je jouw oefeningen veel beter en effectiever gaan uitvoeren.

Extra zetje nodig na je zwangerschap?

Een Waist Trainer helpt je om sneller back in shape te komen na je bevalling! Wist je dat Waist Training in Zuid Amerika al door veel vrouwen wordt toegepast na de zwangerschap? En dit is zeker niet zonder reden, want de verschillen zijn enorm! Na je bevalling wil je natuurlijk het liefst weer zo snel mogelijk je oude figuur terug. Helaas heeft het lichaam even de tijd nodig om te herstellen & dit moet je het ook gunnen. Wanneer je ± 6 weken na je bevalling weer een beetje bent hersteld, kun je het proces tot 1,5 keer versnellen met behulp van Waist Training. De compressie van de Waist Trainer helpt om je lichaam weer terug in zijn vorm te drukken terwijl je ondertussen ook nog eens een slankere taille creëert. Zo voel je je binnen no time weer fijn en zelfverzekerd in je eigen lijf.

Combineren met afvallen?

Als laatst is een Waist Trainer natuurlijk ook perfect als hulpmiddel tijdens het afvallen. Het zal je helpen om extra centimeters te verliezen als je het Waist Trainen combineert met gezonde voeding en regelmatig sporten. Zo bereik je jouw droom body nóg sneller.

het complete pakket voor maximaal resultaat

PS Waist Trainer
€49.95
90 Dagen Succes Plan
GRATIS€9.95
Snatched Kalender
GRATIS€4.95
PS Meetlint
GRATIS€4.95
€49.95
€69.80

*Deze actie is om ons 1 jarig bestaan te vieren en geldt alleen in de maand april

Onze 100% resultaat belofte

Verlies 3-10 cm van je taille-omtrek binnen 90 dagen of je krijgt je volledige aankoop bedrag terug. Lees meer…

NU BESTELLEN
Normale prijs
€19.99
Aanbiedingsprijs
€19.99
Normale prijs
€19.99
Uitverkocht
Eenheidsprijs
per 

Shop now, Pay Later with i