Bestel vandaag & ontvang je pakketje binnen 1-2 dagen

Bestel vandaag & ontvang je pakketje binnen 1-2 dagen

Bestel vandaag & ontvang je pakketje binnen 1-2 dagen

4 Dingen die je moet weten voordat je begint met Waist Training

Perfect Shape Waist Trainer sporten slanke taille

Wat is een Waist Trainer? En werkt het nou echt? Misschien wil je er wel graag eentje aanschaffen, maar weet je niet goed waarop je moet letten. Je vraagt je af na hoelang je resultaat zou moeten zien, of je er nou gewicht door verliest en welke maat je nodig hebt.

In dit artikel gaan we je uitleggen waar je vooral op moet letten zodat je zo snel mogelijk zelf aan de slag kunt om jouw Perfect Shape te realiseren. Wij helpen je feiten van fabels te onderscheiden. Lees hier alles wat je moet weten!

1. Een Waist Trainer vs korset. Wat zijn de verschillen en hoe werkt het precies?

Een Waist Trainer werkt in principe zoals een korset, maar dan in een “modern jasje”. Door het stevige flexibele materiaal past een Waist Trainer zich beter aan jouw lichaamsvorm aan, wat het draagcomfort aanzienlijk vergroot ten opzichte van een korset. Je bindt het rond je middel (onder je borsten tot aan je heupen) en sluit het aan de voorkant met haakjes. Wanneer je het aandoet, ontstaat er compressie op je taille. Deze druk zorgt ervoor dat de verhoudingen tussen vetweefsel en vochtopslag in je lichaam gaan verschuiven.

Als je regelmatig een Waist Trainer draagt voor een langere periode, dan verandert de omvang van je taille en neemt deze geleidelijk de vorm van de tailletrainer over. Hierdoor creëer je jouw Perfect Shape zandloperfiguur: een smallere taille met volumineuze heupen en billen! Het is belangrijk dat je consistent bent in het dragen van je trainer en rustig begint.

2. Het belang van rustig opbouwen met je Waist Trainer

In het begin zul je het gebruik van je waist trainer rustig moeten opbouwen. Dit is erg belangrijk, zodat je je lichaam de kans geeft te wennen aan de druk die je uitoefent op je taille. De eerste week start je met 2 tot 3 uur per dag. Afhankelijk van hoe het voor jou voelt, kun je dit wekelijks ongeveer een uurtje opschroeven.

Luister altijd goed naar je lichaam! Op het begin zul je misschien het gevoel hebben dat de tailletrainer best strak zit; dit is ook de bedoeling. Daarom adviseren wij om stapsgewijs te beginnen. Na een periode van 8 weken zou je je Waist Trainer ongeveer 8 uur per dag kunnen dragen. Het is beter om je taille af en toe ook te laten ontspannen, dus geef jezelf altijd een rust moment waarbij je lichaam vrij kan bewegen.

Waist Trainer aan foto before after slankere taille zandloperfiguur

3. Sizing matters! Een verkeerde maat kan je resultaten negatief beïnvloeden

Wanneer je een Waist Trainer aanschaft, let dan goed op de maat. Je tailletrainer zal sowieso strak zitten. Maar als je hem té klein koopt, kan dit nadelig voor je lichaam zijn. Je zult hierdoor niet sneller je ideale zandloperfiguur behalen, maar wel je nieuwe kledingstuk beschadigen. Daarbij voelt het oncomfortabel en ziet er onflatterend uit.

Anderzijds mag jouw trainer ook niet té groot zijn, want dan is er niet voldoende compressie. Meet je taille daarom nauwkeurig op en kies voor een maat die daarmee overeenkomt. De maat zal sowieso groter uitvallen dan bij je reguliere kleding, dus houdt daar rekening mee.

Insider tip: de sluiting van het korset moet mooi dichtgaan zonder een bolling te vertonen of te los te zitten. Neem een kijkje op onze website waar je de size guide kunt raadplegen.

4. Slank, slanker, slankst: is 10 centimeter minder taille-omtrek echt een realistisch resultaat?

Is het dan echt zo dat je taille smaller wordt wanneer je dagelijks een Waist Trainer draagt? Yes, it’s real! Je taille ziet er onmiddellijk smaller uit wanneer je een korset draagt. Daarnaast verandert je lichaam op de lange termijn als je consistent (dagelijks) aan je Perfect Shape werkt. Denk aan die droomjurk voor je volgende feestje!

De eerste resultaten zijn meestal zichtbaar na 4 tot 6 weken. Als je hiernaast ook een gezonde levensstijl aanhoudt door regelmatig te sporten en voedzaam te eten, dan kun je soms ook eerder een verschil zien. Om het je makkelijker te maken, hebben wij voor jou een 90 Dagen Success Plan opgesteld. Als je dit goed volgt, dan zal je taille na deze periode minimaal 3 tot maximaal 10 centimeter smaller zijn.

Veel succes en geloof in jezelf! We zijn alvast super benieuwd naar jouw ervaringen.

IK WIL HET PROBEREN

AL 5.000+ BLIJE KLANTEN GINGEN JE VOOR