Bestel vandaag & ontvang je pakketje binnen 1-2 dagen

Bestel vandaag & ontvang je pakketje binnen 1-2 dagen

Bestel vandaag & ontvang je pakketje binnen 1-2 dagen

Size Guide

PERFECT SHAPE WAIST TRAINER Figure Perfecting Shaping Short

Om jouw Perfect Shape te vormen, is het belangrijk dat jouw Waist Trainer ook perfect past! Het dragen van de juiste maat is essentieel om de beste resultaten te behalen.

Het is een veelgemaakte fout om een maat kleiner te kiezen dan je eigen maat. Vaak wordt dit gedaan in de hoop daarmee snellere resultaten te behalen. Believe us, we begrijpen je enthousiasme, maar toch raden wij je dit af.

Een te kleine Waist Trainer zal namelijk niet sluiten. En mocht dat wel het geval zijn dan zit het erg oncomfortabel en onflatterend. Waist Trainers zijn gemaakt om

Jouw taille af te slanken gebaseerd op de maat die je nu hebt. Ze vallen dus eigenlijk al kleiner dan je reguliere kledingmaat, vooral in je taille. Maak je dus geen enkele zorgen, ook met de juiste maat (zoals opgemeten) zal je Waist Trainer strak genoeg zitten.

De Waist Trainer moet dus niet te klein zijn, maar ook niet te groot. Een te grote Waist Trainer biedt namelijk niet genoeg compressie om de gewenste resultaten te behalen. Dit is handig om in je achterhoofd te houden tijdens het maken van je keuze. Mocht je tussen twee maten in zitten, kies dan de grotere maat. In alle andere gevallen adviseren wij om altijd je eigen (opgemeten) maat te kiezen!

Zoals je dus merkt, good sizing is key! En precies om die reden hebben wij voor jou deze uitgebreide handleiding geschreven waardoor je met een gerust gevoel de juiste keuze kan maken. Heb je nog steeds je twijfels of heb je meer vragen? Ook dan zijn wij er voor je; we staan met liefde voor je klaar per mail, chat, of DM.

Hoe bepaal ik mijn maat?

Nu je jouw tailleomtrek weet, kun je met behulp van de maattabel hiernaast jouw perfecte maat kiezen. Vaak komt jouw (boven)kledingmaat overeen met de maat van jouw Waist Trainer. Maar mocht dit niet het geval zijn, houd dan de maat aan die je hebt opgemeten.

Heb je jezelf gemeten en de juiste maat gevonden? Super! Je bent nu één stap dichter bij jouw droom body. Heb je inmiddels besteld? Dan zorgen wij ervoor dat je jouw Waist Trainer zo snel mogelijk binnen hebt. Nu is het tijd om je Waist Training journey te starten. Ook hierover hebben wij een uitgebreide ‘How to’ Guide voor je geschreven.

Zit je Waist Trainer toch niet helemaal goed? Geen zorgen, je kunt bij ons altijd ruilen en/of retourneren. Raadpleeg hiervoor ons retourbeleid.

Om jouw perfecte maat te kiezen, is het belangrijk dat je dit maattabel goed bestudeerd en bij voorkeur jezelf ook nog even opmeet.

Let op! De maten vallen klein.

Voorbeeld:

  1. 1. Heb je normaal broekmaat S of M, dan adviseren we je om Short maat M/L te kiezen.
  2. 2. Heb je broekmaat L of XL, kies dan Short maat XL/2XL.
  3. 3. Bij broekmaat 2XL of 3XL kies je de Short in maat 3XL/4XL, etc.

We hebben bij dit Short design extra rekening gehouden met je vrouwelijke vormen. De stof is extra rekbaar bij de heupen & billen, dus deze zullen niet platgedrukt worden!

Verder zit er gelukkig veel stretch in de broekjes dus je hebt een beetje speling in de maten, maar voor het optimale draagcomfort adviseren we je om bovenstaande aan te houden

We hopen dat je met behulp van deze uitgebreide handleiding met een gerust gevoel de juiste keuze kan maken. Heb je nog steeds je twijfels of heb je meer vragen? Ook dan zijn wij er voor je; we staan met liefde voor je klaar per mail, chat, of DM!

Happy shopping