Bestel vandaag & ontvang je pakketje binnen 1-2 dagen

Bestel vandaag & ontvang je pakketje binnen 1-2 dagen

Bestel vandaag & ontvang je pakketje binnen 1-2 dagen

Ruilen of Retourneren

Heb je een verkeerde maat besteld of ben je toch van gedachten veranderd? Super jammer, maar gelukkig kun je je aankoop bij ons binnen 14 dagen omruilen/retourneren als het voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Artikel is ongedragen en ongewassen (kort passen is toegestaan)
  • Artikel is schoon en zonder vlekken, haren en/of zware kreuken
  • Alle originele kaartjes/labels zijn nog aan het artikel bevestigd

De kosten voor het terugsturen van het artikel zijn altijd voor rekening van de klant. In geval van omruiling dekt Perfect Shape éénmaal de verzendkosten voor het versturen van de nieuwe maat. 

Let op: maak je pas op dag 13 of 14 jouw retourlabel aan, zorg er dan voor dat je het pakketje binnen 24 uur afgeeft op het postkantoor. Het label is dan namelijk nog maar beperkt geldig i.v.m. de aflopende retourtermijn.

 

 

MIJN RUILING/RETOUR AANMELDEN

Super simpel retourneren in 4 stappen:

Je kunt via het retourportaal gemakkelijk online betalen voor het verzendlabel zodat je dit niet meer bij het postkantoor hoeft te doen. Voltooi jouw retourverzoek in de volgende 4 stappen:

  • Meld je retour aan via bovenstaande button 
  • Indien je het originele Perfect Shape doosje gebruikt om de Waist Trainer in terug te sturen kun je als type pakket 'brievenbuspakket' selecteren (dit is de goedkoopste optie). 
  • Print het verzendlabel en retourformulier uit
  • Leg het formulier in de doos en plak het verzendlabel over het originele label op de bovenkant van de doos.
  • Lever het pakketje in bij jouw dichtstbijzijnde postkantoor

Zodra wij het pakketje in goede orde hebben ontvangen en verwerkt ontvang je van ons een update. Je ontvangt binnen 7 dagen na deze update jouw nieuwe maat of (in geval van retour) je geld terug. 

Let op, niet-aangemelde retouren worden niet in behandeling genomen. Zie het retourbeleid voor meer informatie over ons retourproces.