Bestel vandaag & ontvang je pakketje binnen 1-2 dagen

Bestel vandaag & ontvang je pakketje binnen 1-2 dagen

Bestel vandaag & ontvang je pakketje binnen 1-2 dagen

Algemene Voorwaarden Tevredenheidsgarantie

Omdat we willen dat jij 100% tevreden bent met jouw aankoop, hebben wij de tevredenheidsgarantie in het leven geroepen. Deze garantie houdt in dat je jouw volledige aankoopbedrag terugkrijgt als je na 90 dagen niet tenminste 3cm tailleomtrek bent verloren*. Een sterke belofte, maar een belofte die we durven te maken omdat we volledig achter ons product staan.

Om deze garantie voor beide partijen eerlijk en betrouwbaar te houden, zijn hiervoor de volgende voorwaarden opgesteld:

  1. Binnen de eerste maand na aankoop moeten jouw start (taille) afmeting en gewicht per email zijn doorgegeven.
  2. De resultaten kunnen nooit behaald worden als er tijdens het proces ongezond wordt geleefd. Perfect Shape kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor niet-behaalde resultaten indien de klant is aangekomen in gewicht. Gewichtstoename werkt namelijk tegen de resultaten in.
  3. Om de beoogde resultaten te bereiken moet de Waist Trainer dagelijks consistent worden gedragen. De voortgang dient wekelijks te worden bijgehouden op het bijgeleverde Snatched Kalender. Deze dient als bewijs te worden verschaft indien na de periode van 90 dagen de taille (op het smalste punt) niet op zijn minst 3 cm smaller is geworden.
  4. Indien aan alle bovenstaande voorwaarden is voldaan, zal Perfect Shape het volledige aankoopbedrag van de Waist Trainer vergoeden (excl. verzendkosten). De terugbetaling zal binnen 30 dagen na goedkeuring van de aanvraag plaatsvinden. Aanvragen kunnen worden ingediend per email. Vermeld in je aanvraag:
    1. Als onderwerp ‘Tevredenheidsgarantie #ordernummer’.
    2. Referentie naar je eerdere mail met de eerdergenoemde startgegevens.
    3. Toelichting en bewijs in de vorm van before/after foto’s, voortgang, huidig gewicht en het ingevulde Snatched Kalender.
*Indien aan alle voorwaarden kan worden voldaan