Bestel vandaag & ontvang je pakketje binnen 1-2 dagen

Bestel vandaag & ontvang je pakketje binnen 1-2 dagen

Bestel vandaag & ontvang je pakketje binnen 1-2 dagen

Winter blues? We helpen jeerdoor heen 5 tips to shine, inside & out!

Schoonheid is niet alleen het uiterlijk. Wij geloven dat als jij je van binnen goed voelt dat je dat ook van buiten uitstraalt. Maar velen ervaren deze wintermaanden als een moeilijk periode. Het is koud, weinig zon en daarnaast zitten we nog steeds in een wereldwijde pandemie. Voel jij ook de Winter Blues en heb je weer even een oppepper nodig? Wij heeft daarom speciaal voor jou 5 handige tips om te blijven stralen van binnen en buiten deze winter!

WAKE UP AND MAKE-UP

Heb je dagen dat je je niet lekker in je vel voelt? Je haar zit niet goed, je weet niet wat je moet dragen en je hebt ook niet de energie voor een likje make-up? STOP! Haal jezelf niet naar beneden en laat je glow niet vervagen. Maak tijd om je klaar te maken en de dag fris te beginnen. Kies de avond ervoor een outfit waarin jij je comfortabel maar ook prachtig in voelt en maak je outfit af met de

Perfect Shape Shaping Short om je nog zelfverzekerder te voelen! Die 15-30 extra minuten slaap voelen misschien cruciaal, maar het is belangrijk om jezelf genoeg tijd te geven om mentaal goed wakker te worden. Want wanneer jij je lekker voelt in je eigen vel, dan zul je dat ook de rest van de dag uitstralen and we love to see you glow with confidence babe.


JOURNALING

Heb je weleens van die dagen dat je het extreem druk hebt en vast zit in je gedachten? Alsof je het stemmetje in jouw hoofd niet onder de controle hebt? Wij kennen het maar al te goed & na veel te hebben geprobeerd, hebben wij de gouden tip gevonden: Journaling! Journaling is het bijhouden van je gedachten, emoties en doelen in een dagboek/notitieboekje/digitaal hulpmiddel. Het klinkt misschien wat suf en tijdrovend, maar onderschat het niet! Journaling kan enorm helpen om rust en orde in je hoofd te creëren, vervelende gebeurtenissen te verwerken en/of piekeren te voorkomen.

Daarnaast is het ook een geweldige tool om te helpen manifesteren, positieve gedachten en dankbaarheid te omarmen en jezelf te ontwikkelen! Journaling helpt zelfs tegen slaapproblemen. Geef jezelf een mental boost, wanneer je voelt dat je vast zit in je hoofd. Door je gedachten op te schrijven, krijg je de mogelijkheid om te reflecteren en de situatie van een fris en duidelijk perspectief te bekijken. Hierdoor kan je jouw gedachten beter ordenen en de druk in je hoofd te verminderen.


SOCIAL BATTERY

Het is moeilijker om jezelf open te stellen voor sociale interactie als je je down voelt. Toch zijn er altijd mensen bij wie je je op je gemak voelt (een familielid, vriend(in), collega). Praten is soms niet eens nodig, soms is samen zijn al genoeg om je beter te laten voelen. En wanneer je wel de behoefte voelt om te praten: lucht je hart! Doe iets leuks samen met vrienden of familie, het is goede afleiding van de dagelijkse druk die we ervaren. Maar vind vooral balans, teveel sociaal contact kan ook erg vermoeiend zijn. Het is niet erg om even tijd voor jezelf te nemen. Luister naar je lichaam en laad jezelf op voordat jouw good vibes weer met anderen kunt delen.


KEEP YOUR BODY MOVING

Corona, lockdown en de kille kou… Genoeg redenen waarom het deze dagen moeilijk is om de motivatie te vinden om te sporten. Maar de key tip om de Winter Blues te overwinnen is om in beweging te blijven! Onderzoek heeft aangetoond dat sporten goed is voor zowel je fysieke als mentale gezondheid. Beweging zorgt namelijk voor de aanmaak van positieve stoffen in de hersenen. Deze worden ook wel de feel-good neurotransmitters genoemd. Tijdens een intensieve work-out vinden ook chemische reacties in je lichaam plaats. Ook wel de Fight or Flight mode genoemd. Deze conditie beschermt jouw lichaam tegen stress en verlaagt bijvoorbeeld jouw bloeddruk.

Is sporten niet jouw ding? Dan zijn er vele anderen manieren om in beweging te blijven. Denk aan; wandelen, fietsen, dansen en zelfs 15 minuten trappen op en af lopen kan heel wat doen! Maak sporten ook nog eens fashionable met de Perfect Shape Waist Trainer voor extra inspanning en een verbeterde lichaamshouding tijdens jouw work-out!. Het maakt niet uit hoe je beweegt, maar doe het vooral met plezier!


TRY SOMETHING YOU ENJOY EVERYDAY

Taken, prioriteiten stellen, to do lists; er is zoveel te doen elke dag. We vliegen door de dag heen en gaan van het ene agendapunt naar het andere. Vaak zonder te genieten en even stil te staan bij de dingen die er nou écht toe doen in het leven. Maar even de tijd nemen om iets doen waar jij plezier van krijg is belangrijk. Het motiveert je jezelf om een positieve blik te werpen op het leven. Het maakt niet hoe klein de activiteit is: Je favoriete serie kijken, een gezichtsmasker op doen, bakken. Zit niet vast in een eentonige routine. Breek uit deze cirkel en geniet elke dag van de kleine dingen in het leven. Wat maakt jouw blij? Doe dit!

Het zit niet altijd even mee, daarom hebben we voor jou deze handige tips op een rijtje geplaatst om de Winter Blues te overwinnen. We hopen jullie hiermee te inspireren en te motiveren om je kin omhoog te houden. Vergeet niet, beauty komt zowel van binnen als van buiten.